0

EDIT

This only occurs on one given question. I've had no luck recreating this on other questions regardless of any other variables. So strange.


When I attempt to flag a question as "it doesn't belong here", it used to provide a list of options with radial boxes next to them.

Well... the radial boxes are gone. Therefore, (since I can't select an option) you can't flag questions as off topic.

I've tried this on IE8, Firefox 5, Firefox 6, Chrome 13, and Opera 11. (Also in an archived version of IE7--not the standard IE7 installation, though.)

This isn't a permissions issue is it?

enter image description here

  • seems to work in Chrome, and working fine in Firefox 5.0.1 for me. – Derek Downey Aug 16 '11 at 20:46
  • screenshot it for me Richard, please. I have a feeling I know this problem. Also, try a hard refresh. I had this once before. – jcolebrand Aug 16 '11 at 20:47
  • Ok, the way it looks in the image, it should be fine the way it is, so it's some sort of render problem most likely. However, I'm gonna punt this one upstream for now, until I can check some other things on this end (oh why don't I have a sockpuppet account yet) – jcolebrand Aug 16 '11 at 21:06
  • sounds like maybe javascript caching problems? we can't reproduce. – Jeff Atwood Aug 17 '11 at 5:02
  • @Jeff can we repro with flag then VtC? – jcolebrand Aug 17 '11 at 23:38
  • I'm unable to select an item (even by clicking on the label). However, since this is only occurring on that one question (even still), I don't mind this issue being closed. – Richard Aug 18 '11 at 15:48
2

EDIT: Can't reproduce after answering this question... but, I answered in Safari and am trying to reproduce in other browsers, so that may not be a good test. Also, this is Meta, not the main site, so that may make a difference.

But, as Cole said, it should be fine as your screenshot shows. You can click anywhere in the reasons (either the bold labels or the descriptions) to select a reason. So the radio buttons are missing but the UI should still be functional -- is it?


Works for me, IE 8.0.7600:

IE8 Screencap

Firefox 5.0.1:

Firefox Screencap

And in IE 7: IE7 Screencap

  • Thanks Josh. Appreciate the doublecheck with a low value account. – jcolebrand Aug 17 '11 at 1:04
  • 3
    Hey! Who you calling low value @jcolebrand?!?! ;-) – Josh Aug 17 '11 at 2:11
  • 1
    I particularly like the expert use of ... paint? – Derek Downey Aug 17 '11 at 14:25
  • @DTest: Freehand Circles FTW! (I'm an MSO addict, what can I say? :-) – Josh Aug 17 '11 at 17:09

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .